söndag 5 maj 2013

Och nu är det slut

Ja, så är det faktiskt. Tiden var knapp på söndagseftermiddagen och det slutade med att jourkvinnor och jourtjejer snabbt fick packa ihop sig i bussarna och färdas mot Luleå och sedan vidare hemåt.

Därför hann vi tyvärr inte arrangera något fototillfälle med Roks nya styrelse, som består av:
Ordförande Angela Beausang, vice ordförande Karin Svensson, Olofströms kvinno- och tjejjour, kassör Wiveca Holst, Tyresö kvinnojour, Katinka Ingves, Kvinnojouren Ellinor i Linköping, Beatrice Unander-Scharin, Tjejjouren Ronja i Västerås, Sara Athari, Guldstadens kvinnojour i Skellefteå, Kinen Erixon, Tjejjouren i Malmö,Carina Diaz, Kvinnojouren Iris i Luleå och Toktam Jahangiry, Kvinnojouren Femcenter i Malmö.

Roks vice ordförande Malin Olsson avtackades med varma applåder och många tårar efter att ha haft uppdraget i fem år. Hon berättade om hur hon bestämt sig för att kandidera som vice ordförande eftersom hon tyckte det var dags för Roks att tuffa till sig och ta större plats i samhällsdebatten.
- Och nu är jag så glad att kunna lämna och se att Roks är på topp, sade hon.

Roks ordförande Angela Beausang berättade om vilket stöd Malin varit och hur bra hon upplevt deras samarbete.

Även avgående kassören Majlis Perhans tackades av med lovord och applåder.

Roks tackar Kvinnojourer i Norrbotten och Kvinnojouren Vera i Haparanda för ett fantastiskt väl genomfört och mycket trevligt årsmöte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar